nieuws

Nieuw restaurant voor René Brienen

Horeca

René Brienen begint weer een restaurant. De chef-kok start in oktober Restaurant Brienen in het Noord-Limbrugse Well, pal aan de Maas. Brienen moest vorig jaar de deuren van zijn sterrestaurant Onder de Boompjes in Roermond sluiten na een faillissement.

‘We gaan in het nieuwe restaurant op hetzelfde niveau koken, maar tegen iets populairdere prijzen. Of er ooit weer een ster komt, zien we laten wel’, aldus Brienen in De Telegraaf over zijn nieuwe avontuur. Onder de Boompjes in Kasteeltje Hattum in Roermond had vijf jaar lang een Michelinster.

Na het faillissement vorig jaar werkte Brienen in diverse keukens. ‘Momenteel werk ik bijvoorbeeld bij Martin Kruithof in het tweesterrenrestaurant De Lindenhof in Giethoorn. Ik heb het afgelopen jaar veel bij anderen meegebuffeld. Ik mocht ook lid blijven van Les Patrons Cuisiniers.’

Reageer op dit artikel