nieuws

Bert Jansen verlaat Campina

Horeca

Bert Jansen, lid van de Hoofddirectie van zuivelconcern Campina en verantwoordelijk voor de groep Consumer Products Europe (CPE), heeft besloten Campina te verlaten. Het besluit van Jansen om zijn carrière elders voort te zetten is een gevolg van de nieuwe organisatievorm van Campina.

Voorzitter Tiny Sanders zal zijn taken overnemen tot het moment dat er een nieuwe directeur voor de Groep CPE aangesteld is. De organisatievorm, waaraan de heer Jansen met de andere leden van de Hoofddirectie heeft gewerkt, leidt tot een topstructuur die bestaat uit één voorzitter Tiny Sanders, één CFO Simon Quist en drie groepsdirecteuren voor de groepen Consumer Products Europe, Cheese and Butter, en Industrial Products.

Jansen werkt sinds 1989 bij Campina en was onder andere Commercieel Directeur Melkunie en voorzitter van de Directie van Campina AG in Duitsland. Sinds 2000 is hij lid van de Hoofddirectie.

Reageer op dit artikel