nieuws

Hotello’s praten over loyaliteit in hospitality

Horeca

Oud-hotelschoolstudenten houden in januari weer hun jaarlijkse netwerkevenement tijdens de vakbeurzen BBB en EFFF in het MECC in Maastricht. Dit jaar staat het congres in het teken van loyaliteit in de hospitalitybranche.

Het congres vindt plaats op 25 januari 2006. Tijdens het evenement is Michael D. Olsen de voornaamste spreker. Olsen is professor in Hospitality Strategy. Topkok Hans van Wolde van tweesterrenrestaurant Beluga in Maastricht en tv-kok Joop Braakhekke nemen deel aan een debat over de loyaliteit in de hospitalitybranche.

De organisatie meldt dat meer dan duizend hotello’s het evenement bijwonen. De tweede editie van het netwerkevenement wordt mede mogelijk gemaakt door DeliXL, Eventex, Snowworld, Foodstep, KPN en Brand.

Reageer op dit artikel