nieuws

Incentive Holland opent vestiging in Barcelona

Horeca

Incentive Holland heeft haar netwerk uitgebreid met een vestiging in Barcelona. Onder de naam Incentive Europe fungeert het bedrijf in Spanje als incoming touroperator en evenementenorganisator op de Spaanse markt. Daarnaast is deze vestiging een verlengstuk van het in oktober geopende kantoor in China, dat Chinese reisorganisaties assisteert bij het plannen van rondreizen door Europa.

De voornaamste activiteiten van Incentive Europe bestaan uit het organiseren van lokale evenementen en Destination Management. Ook Nederlandse bedrijven kunnen Incentive Europe inzetten voor de organisatie van incentives en bijeenkomsten in Spanje. De nieuwe vestiging van Incentive Europe verzorgt congres- en incentive organisatie, meetingplanning, creatieve programma’s en tours met Nederlandstalige gidsen en begeleiding.

Verder worden vanuit Incentive Europe de rondreizen door Europa van groepen uit China en India gecoördineerd. Dit in samenwerking met de vestiging in Beijing waar Incentive Holland zich bezig houdt met het assisteren van Chinese reisorganisaties bij het plannen van een rondreis en daarnaast adviseert en ondersteunt bij het verkrijgen van visa.

“De groei die we verwachtten na de opening van het kantoor in Beijing heeft doorgezet. Het is belangrijk naast een vestiging in Amsterdam een tweede kantoor in Spanje te hebben om de Europese en Chinese MICE markt goed te kunnen bedienen. Ook bieden we de Spaanse markt een stukje expertise op het gebied van incentive- en congresorganisatie en Nederlandse bedrijven een stukje Nederland in Spanje,” aldus Rob den Hartog, directeur van Incentive Holland.

Reageer op dit artikel