nieuws

Inschrijving event award EVA 2006 gestart

Horeca

In april 2006 worden in Hotels van Oranje (Noordwijk) de beste events van het afgelopen jaar onderscheiden met een EVA, de nationale event awards. Voor het eerst zal ook de prijs Eventbureau van het Jaar 2006 uitgereikt worden. De inschrijving voor de awards is inmiddels van start gegaan en sluit op 6 januari 2006.

De EVA wordt uitgereikt aan opdrachtgevers die de effectieve kracht van het event als communicatie-instrument onderkennen en die durf en inzicht tonen om voor creatieve concepten te kiezen. Cases kunnen in drie categorieën worden ingestuurd: business-to-business, business-to-consumer en intern gerichte events.

In overleg met de jury en met branchevereniging IDEA (Independent Dutch Eventmarketing Association) is het inschrijfformulier op een aantal punten gewijzigd ten opzichte van voorgaande jaren. Ook de beoordelingsprocedure is veranderd, waarbij nu gelegenheid is voor een mondelinge toelichting op de inzending.

De EVA van oudsher stelt de opdrachtgever centraal. Om de professionaliteit van de eventbureaus te benadrukken is de prijs Eventbureau van het Jaar in het leven geroepen. De jury maakt voor deze prijs een voorselectie uit de inzendingen. De uiteindelijke winnaar wordt gekozen door het publiek tijdens de uitreiking.

De jury EVA 2006 / Eventbureau van het Jaar bestaat uit Wim de Vries (Het Strategem, voorzitter), Mildred Hofkes (Novamedia), Frans van Steenis (Deloite), Bart Altewisscher (Jaguar), Koos de Boer (Sanoma), Stan Severin (Euro RSCG), Christine van Dalen (IdtV), Guus Lakeman (Unlimited) en René Nelissen (Sodexho).

De EVA is een initiatief van Stichting Excellent Event en wordt ondersteund door branchevereniging IDEA en vakbeurs Evenement 2006. Mediapartners zijn FZ, Adformatie, Adforesult en Tijdschrift voor Marketing. Meer informatie en het aanmeldingsformulier zijn te vinden op Eventaward.nl

Reageer op dit artikel