nieuws

Kandidaten Hotello of the Year gezocht

Horeca

HotelloTOP.nl, de organisatie van afgestudeerden van de Hoge Hotelscholen, zoekt naar de beste ‘hotello’. Begin volgend jaar houdt de club voor de eerste maal de wedstrijd Hotello of the Year.

Dat laat de organisatie weten. De verkiezing vindt woensdag 25 januari 2006 plaats tijdens de vakbeurs BBB/EFFF in het MECC in Maastricht. De beoordelingscriteria van de wedstrijd zijn gekoppeld aan het jaarthema van Hotellotop: High touch, focus on longterm relationships. Een thema met een hoog aanrakingsgehalte waarbij de loyaliteit in de hospitalitybranche centraal staat.

Kandidaten voor de wedstrijd moeten minimaal vijf jaar geleden zijn afgestudeerd van de Hotelschool Den Haag, Glion, Lausanne, Leeuwarden of Maastricht. Daarnaast moet een deelnemer werkzaam zijn in de gastvrijheidsindustrie. Kandidaten kunnen uiterlijk tot en met 24 december worden voorgedragen via www.hotellotop.nl.

De winnaar van de verkiezing krijgt de KPN Hotello of the Year Award. Daarnaast ontvangt hij of zij een reis voor twee personen naar New York en verblijft in het bekende Waldorf Astoria Hotel in de inspirerende miljoenenstad.

Reageer op dit artikel