nieuws

Mart Visser opent Margriet Winter Fair

Horeca

Margriet viert haar eerste jubileum van Margriet Winter Fair ( van 18 t/m 23 november) met een modeshow van Mart Visser Collection op de openingsdag. Speciaal ter ere van het vijfjarige jubileum heeft couturier Mart Visser een spectaculaire modeshow samengesteld van zijn Mart Visser Collection. Presentator/ladyspeaker Karen Verstraete interviewt tijdens de show zowel Mart Visser als Anneliese Bergman (hoofdredacteur van Margriet).

De vijfde editie van de beurs vindt wederom plaats in de Jaarbeurs Utrecht.

Nieuw dit jaar op de Winter Fair zijn de Kerst Shop Pleinen die in elke hal terugkomen, met de mooiste en nieuwste kerstaccessoires. Er zijn meer dan 1.200 workshopplaatsen per dag. Een feest op zich is het miniconcert dat Guus Meeuwis geeft op dinsdag 22 november.

Margriet Winter Fair trok vorig jaar maar liefst 74.500 bezoekers die ook dit jaar weer worden verwacht. In totaal zijn er 300 exposanten verdeeld over 30.000 m2 vloeroppervlak.

Reageer op dit artikel