nieuws

Seminar ‘More than entertainment

Horeca

Aanstaande maandag 21 november organiseert Media Plaza in Utrecht het seminar ‘More than entertainment’. Tijdens dit seminar wordt men uitgebreid geïnformeerd over (serious) gaming, met een vertaalslag naar de eigen business.

Jeroen van Mastrigt (Hogeschool van de Kunsten Utrecht) vertelt over de rol van game technologie in werken, leren en communiceren. Jurriaan van Rijkwijk (Nederland Breedbandland) gaat verder in op de maatschappelijke positie van gaming aan de hand van concrete toepassingen die gaming technologie momenteel heeft in de zorg, het onderwijs en veiligheid. Tijdens de presentatie ‘Design in gaming’ geeft Ard Bonewald praktische tips met betrekking tot design, user interfaces en routing op basis van de ervaring van een game developer. Naast deze presentaties zijn er diverse praktische cases.Meer informatie op mediaplaza.nl.

Reageer op dit artikel