nieuws

Asito neemt meerderheidsbelang in Van der Noordt.

Horeca

De Asito Dienstengroep B.V. uit Almelo heeft een meerderheidsbelang verworven in Van der Noordt Personeelsdiensten B.V., eveneens gevestigd te Almelo. Van der Noordt bekleedt een toonaangevende positie op het gebied van payrolling en daaraan gerelateerde diensten en telt 9.000 medewerkers.Onderdeel van de Asito Dienstengroep zijn Asito B.V. (schoonmaken en facilitaire diensten) en Timing Holding B.V. (uitzenden, detacheren, payrolling en werving & selectie). De Asito Dienstengroep biedt werkgelegenheid aan ruim 30.000 medewerkers

De opname van Van der Noordt binnen de Asito Dienstengroep biedt alle betrokken bedrijven de mogelijkheid om door onderlinge samenwerking de posities op de markten waarin zij actief zijn nog verder te versterken. Daarnaast verzekert Van der Noordt zich van voldoende kapitaal en (management)ondersteuning om haar groei te kunnen blijven continueren.
Voor de werkgelegenheid zal deze overname geen nadelige gevolgen hebben.

Reageer op dit artikel