nieuws

Culivak 2006 ‘Ondernemersschap met Visie

Horeca

Van maandag 3 april tot en met woensdag 5 april 2006 wordt in de IJsselhallen Zwolle het gastronomisch platvorm ‘Culivak 2006’ georganiseerd met als thema ‘Ondernemersschap met Visie’. Deze culinaire vakbeurs is bestemd voor fabrikanten en/of toeleveranciers op het gebied van foodproducten, dranken, grootkeukens, interieur en automatisering.

Culivak biedt naast exposanten die in bovengenoemde branches actief zijn ook ruimte voor lezingen en workshops. De lezingen gaan over de nieuwste trends in de horeca, zoals Ondernemersschap, Health & Welness en Interieur & Design.In de workshops worden cocktails gemaakt en leren aankomende bartenders dranken/koffiekennis, alsook de sociale vaardigheden en natuurlijk de hygiëne.

De uit Indonesië afkomstige Maître de Rôtisseurs Henk Wieland gaat in een live kookshow verrassende oriëntaalse en westerse combinaties serveren in samenwerking met gerenommeerde restaurants uit Overijssel, Drenthe en Gelderland. Een vinoloog presenteert de perfecte wijn combinatie.

Culivak wordt georganiseerd door Libéma Exhibitions B.V. Toegang is alleen mogelijk door voorregistratie via exposanten.Voor meer informatie: culivak.nl

Reageer op dit artikel