Culivak 2006 'Ondernemersschap met Visie

Van maandag 3 april tot en met woensdag 5 april 2006 wordt in de IJsselhallen Zwolle het gastronomisch platvorm 'Culivak 2006' georganiseerd met als thema 'Ondernemersschap met Visie'. Deze culinaire vakbeurs is bestemd voor fabrikanten en/of toeleveranciers op het gebied van foodproducten, dranken, grootkeukens, interieur en automatisering.

Culivak biedt naast exposanten die in bovengenoemde branches actief zijn ook ruimte voor lezingen en workshops. De lezingen gaan over de nieuwste trends in de horeca, zoals Ondernemersschap, Health & Welness en Interieur & Design.In de workshops worden cocktails gemaakt en leren aankomende bartenders dranken/koffiekennis, alsook de sociale vaardigheden en natuurlijk de hygiëne.

De uit Indonesië afkomstige Maître de Rôtisseurs Henk Wieland gaat in een live kookshow verrassende oriëntaalse en westerse combinaties serveren in samenwerking met gerenommeerde restaurants uit Overijssel, Drenthe en Gelderland. Een vinoloog presenteert de perfecte wijn combinatie.

Culivak wordt georganiseerd door Libéma Exhibitions B.V. Toegang is alleen mogelijk door voorregistratie via exposanten.Voor meer informatie: culivak.nl

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.