nieuws

Hutten Catering exploiteert Orangerie Den Bosch

Horeca

Een nieuwe organisatie-structuur binnen de Orangerie is voor Roger Schreurs hèt uitgelezen moment om te stoppen als directeur. Op 1 december is het eigendom van de Orangerie overgegaan in andere handen (Van UUB naar Elzent). De vaste huiscateraar Hutten Exclusieve Catering neemt vanaf die datum de exploitatie over.

Per 1 januari 2006 gaat het nieuwe buro van Schreurs ‘de lucht in’. “SCHREURS Co Enzo is op dit moment al operationeel en richt zich voornamelijk op locaties waarbij de PR-machine weer eens even stevig moet worden doorgesmeerd “,, aldus Schreurs. Veel zal Hutten Exclusieve Catering niet gaan veranderen in de Orangerie. De naam Orangerie blijft gehandhaafd, het briefpapier blijft hetzelfde, telefoonnummers blijven ongewijzigd en ook het beleid zal niet veranderen. De Orangerie blijft in de toekomst spraakmakende evenementen verzorgen met de vertrouwde gezichten van Hutten Exclusieve Catering. Aanspreekpunt is Ferry Boerboom, al ruim twee jaar de manager van Hutten in de Orangerie.

Reageer op dit artikel