nieuws

Jan van Scorel beste Golden Tulip-hotel

Horeca

Hotel Jan van Scorel in het Noord-Hollandse Schoorl is uitgeroepen tot Hotel van het Jaar 2006 van Golden Tulip Hotels, Inns & Resorts. Als beste Tulip Inn is Amsterdam-Centre gekozen. Dat heeft de hotelketen bekendgemaakt.

Golden TulipDe uitslag is bekendgemaakt na uitgebreid onderzoek onder de aangesloten hotels. Golden Tulip Jan van Scorel behaalde afgelopen jaar 28 procent van de omzet via de Golden Tulip Value Drivers. Het hotels scoorde verder goede cijfers bij het tevredenheidonderzoek onder gasten, bij de jaarlijkse kwaliteitsonderzoek en bij de Franchise Performance Impact van de aangesloten hotels. Als beste Tulip Inn van het jaar is Amsterdam Centre gekozen.

Ceo Hans Kennedie van Golden Tulip Hotels, Inn & Resorts hoopt met de prijs de hotels te motiveren om de inzet te continueren. ‘Alle hotels moeten voldoen aan een hoog niveau en groot aantal standaarden om onderdeel van onze groep te kunnen zijn. De genomineerden hebben hard gewerkt en opereren fantastische hotels, maar de winnaars zijn erin geslaagd zich te onderscheiden door de erg hoge resultaten.’

Reageer op dit artikel