nieuws

Livio bedankt haar medewerkers met 4.900 ontbijtjes aan huis!

Horeca

Livio vond het belangrijk een gebaar te maken naar haar medewerkers, die dag in dag uit hun uiterste best doen om de zorg te leveren die mensen nodig hebben. In plaats van het geijkte kerstpakket en/of eindejaarsborrel heeft de Raad van Bestuur besloten alle medewerkers, alphahelpenden en vrijwilligers bij wijze van enorme schouderklop op zaterdag 17 december te voorzien van een ontbijt aan huis. Het gebaar gold ook voor de medewerkers en vrijwilligers die bij Neijenborch werkten en sinds de fusie in november jl. bij Livio in dienst zijn.

Het bijzondere van deze unieke actie is dat het een gebaar is waarbij bijna 4.900 medewerkers persoonlijk worden benaderd en er nu eens voor hén wordt gezorgd. Het bedankje zit bovendien niet alleen in het goed verzorgde ontbijt, maar óók in de moeite die Livio genomen heeft om de actie georganiseerd te krijgen. Het Livio-gebaar onderstreept de waardering voor het werk van de mensen die soms met minimale middelen, maximale zorg moeten verlenen.Afgelopen zaterdag werden vanuit Condor City in Enschede met ruim 60 auto’s en bussen in de regio Enschede/Haaksbergen/Berkelland tussen 07.30 en 09.30 uur de ontbijtjes bezorgd.

Reageer op dit artikel