nieuws

Miljonair Fair: Beertender van 110.000 euro

Horeca

Een toenemend aantal merken wil zich graag aansluiten in de rij naar de Miljonair Fair, zo bleek donderdagavond tijdens de opening van de huishoudbeurs voor rijkaards. De vierde editie werd geopend door de Engelse actrice Elizabeth Hurley met een klap op de inmiddels bekende gong. ,,Ik vind het sexy en spannend om hier op de Miljonair Fair te zijn”, verklapte ze.

Waren er tijdens de eerste editie nog vooral merken te ontdekken die behoorden tot het domein van de rijken, nu hebben ook namen die de consument in de straat tegenkomt een stand weten te bemachtigen. Zo staat Phonehouse er, Samsung, drs. Hans Schreuder Products, Estée Lauder Cosmetics en Foodlab; allemaal namen die zich in het dagelijks leven ook op de massa richten. Toch blijft de beurs vooral een laats waar mensen zich kunnen vergapen aan het onbereikbare.

Zo toont Aston Martin bij zijn stand de nieuwe cabrio-versie van de DB9 Volante, voor de somma van twee ton. Koga Miyata presenteerde donderdagavond de duurste fiets die het Friese bedrijf ooit heeft gemaakt. De carosserie van de fiets is van hetzelfde materiaal als de Spykers, kosten 12.000 euro. Ook is er een met diamanten ingelegd koffiezetapparaat te koop van 17.000 euro, gemaakt door Jura. De machine wordt geveild en de opbrengst gaat naar Orange Babies. Dat dan weer wel. En zo waren er meer ‘eendagsvliegen’ die speciaal voor de fair zijn vervaardigd, zoals de beertender van 110.000 euro.

Reageer op dit artikel