nieuws

Rotterdamse dak- en thuislozen krijgen kerstdiner van Sodexho

Horeca

Vandaag verzorgt Sodexho met een groep van twintig vrijwilligers uit haar eigen organisatie een kerstdiner voor 150 dak- en thuislozen in de Pauluskerk in Rotterdam. De veelal verslaafde dak- en thuislozen zijn allemaal werkzaam voor het door Nora Storm opgerichte werkbureau Top Score, dat naast de gemeentereiniging de Rotterdamse binnenstad schoonmaakt.

Wereldwijd is Sodexho, in het kader van het project STOP Hunger, actief in het steunen van goede doelen. Veel medewerkers doen vrijwilligerswerk, Sodexho moedigt dit dan ook enthousiast aan. In Nederland vormt het diner een eerste initiatief dat moet uitgroeien tot een reeks van vrijwillige projecten op verschillende plaatsen in Nederland. Deze projecten zullen altijd in het verlengde van de core business en filosofie van Sodexho liggen.

Sodexho stimuleert haar medewerkers om iets te betekenen voor een ander, door de medewerkers hun eigen vaardigheden te laten inzetten bij vrijwilligersprojecten. Vrijwilligerswerk is nuttig voor de samenleving én tegelijkertijd leuk om te doen.

Reageer op dit artikel