nieuws

Ton Fagel deelt Nijstenprijs uit

Horeca

De organisatie van de Nijstenprijs heeft de bekende kok Ton Fagel gestrikt om de prijs voor beste functionerende ondernemingsraad in de horeca, catering- en recreatiebranche uit te reiken. Dat heeft het bedrijfschap Horeca en Catering bekendgemaakt.

De Nijstenprijs wordt uitgereikt op 12 januari 2006 in de HorecavArena tijdens de vakbeurs Horecava in Amsterdam. Het is de vijftiende keer dat de prijs voor ondernemingsraden wordt uitgereikt. Voorafgaand aan de uitreiking vindt er een discussie plaats over veiligheid op de werkvloer.

Organisator bedrijfschap Horeca & Catering heeft inmiddels vier genomineerden voor de Nijstenprijs bekendgemaakt. Dat zijn vakantiepark Het Heijderbos, NH The Netherlands, RAI Catering en cateraar Avenance Nederland bv. Voor de aanmoedigingsprijs is één bedrijf genomineerd: Hotel Amsterdam De Roode Leeuw.

De jongste editie van de wedstrijd werd gewonnen door de ondernemingsraad van het Concertgebouw NV Amsterdam. De aanmoedigingsprijs was voor de OR van vakantiepark Heijderbos, onderdeel van de CenterParcs keten. De Nijstenprijs is ingesteld om ondernemingsraden in de horeca en catering te stimuleren tot een nog beter functioneren.

Reageer op dit artikel