nieuws

Topkoks in nieuwe magazine Smaak

Horeca

Tijdschriftenland is wederom een nieuw magazine rijker. Dit keer gaat het om ‘eten, drinken en genieten’, onder de titel Smaak. In het eerste kwartaalmagazine staat een interview met Sergio Herman, chef-kok van het zojuist door Michelin met drie sterren bekroonde restaurant Oud Sluis in Sluis. Hij licht de smaak van Zeeland toe. Ook is de redactie achter de schermen bij Theater Pallazo, waar eten en theater de twee pijlers zijn. Verder een reisverslag over whisky en oesters van het Schotse eiland Islay.

Het blad is ontstaan uit een samenwerking met Q’lis en Smaak en is vanaf donderdag verkrijgbaar. Het magazine wordt toegevoegd aan het concept Smaak, een website waar sinds 2003 leden op de hoogte worden gehouden over zaken op gastronomisch gebied en lifestyle.

De mensen achter Smaak, onder wie hoofdredactrice Petri Rouwenhorst, willen met de komst van het magazine de passie voor culinair genieten in een breder perspectief trekken. ,,Het internet is voor de snelle korte berichten. In het tijdschrift kun je veel dieper op zaken ingaan”, aldus Rouwenhorst.

Het magazine gaat onder meer over bijzondere culinaire ontdekkingsreizen. Daarnaast presenteren topkoks aparte gerechten die voor de hobbykok een uitdaging zijn om te maken. ,,Wij geven onze leden informatie over noviteiten en kennis over het culinaire. Daarnaast willen we voor de hobbykoks een inspiratiebron zijn.”

Reageer op dit artikel