nieuws

Universiteit van Tilburg kiest voor Albron

Horeca

De Universiteit van Tilburg (UvT) heeft op 7 december 2005 een overeenkomst getekend met Albron voor de uitbesteding van de totale catering en horeca op het universiteitsterrein. Vanaf 1 januari staat een enthousiast team van Albron klaar om lekkere, gezonde en gevarieerde lunches en warme maaltijden te maken voor de 11.000 ingeschreven studenten en de 1600 medewerkers.

Voor Albron is dit een belangrijke stap op de universiteitsmarkt. Inmiddels is ook bekend dat Albron alle food & drinks in 2006 gaat verzorgen op de Technische Universiteit Eindhoven en de Wageningen Universiteit. Albron is zeer verheugd over deze ontwikkeling en ziet er naar uit om haar motto ´Good food, happy people´ ook op deze locaties in de praktijk te brengen!

Reageer op dit artikel