nieuws

Vermiste hotelgast dood

Horeca

De vermiste man uit Oss, die voor het laatst in een hotel is gezien, is dood. Dat heeft de politie bekendgemaakt. De politie wil nog niet kwijt waar het levenloze lichaam van de 57-jarige Ossenaar Hans Jacobs is gevonden.

Jacobs verdween begin deze maand. Hij was voor het laatst gezien in café-hotel De Handwijzer in Herpen. Jacobs verbleef voor 19 euro per nacht in het hotel, omdat de camping waar hij woonde dicht was vanwege de winter.

In verband met de dood van Jacobs heeft de politie maandagmiddag en Nijmegen een 40-jarige man uit die plaats en een 27-jarige Osse vrouw aangehouden. Het duo wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij de dood van Jacobs.

Eerder bericht over dit onderwerp:
Vermiste man voor het laatst gezien in hotel

Reageer op dit artikel