nieuws

Piet Jonker krijgt Amsterdam Tourism Award

Horeca

De Piet Kranenberg Amsterdam Tourism Award 2007 is deze week toegekend aan scheidend voorzitter van Amsterdam Toerisme & Congres Bureau (ATCB) Piet Jonker.

Piet Jonker krijgt Amsterdam Tourism Award

Piet Jonker ontving de kristallen bokaal uit handen van de naamgever Piet Kranenberg en Ferry Houterman, de nieuwe voorzitter van het Algemeen Bestuur VVV Amsterdam en voorzitter van de Raad van Commissarissen van ATCB.

Jonker was sinds 1994 bestuurslid en sinds 2003 voorzitter van VVV Amsterdam en ATCB. Voordat hij bestuurslid werd was Jonker onder meer wethouder van Economische Zaken in Amsterdam van 1990 tot 1994.

Voorgaande jaren werd de Award uitgereikt aan onder meer Pieter Bouw (president-directeur KLM), Ernst Veen (directeur van Stichting De Nieuwe Kerk), de vrijwilligers van Amsterdam Tourist Assistance Service (ATAS), Koninklijk Theater Carré en NV Stadsherstel Amsterdam.

Reageer op dit artikel