nieuws

Zelfcorrigerende terrastafel

Horeca

Doggy is een terrastafel die zelf corrigeert, stabiliseert en zelfs wat nivelleert, op de horecamarkt gebracht door de Bright Idea Club. Deze terrastafel compenseert hoogteverschillen van enkele centimeters, waardoor niveauverschillen op het terras geen problemen meer opleveren. De unieke drukrem, laat draaiing van de poten toe, maar druk op het blad tegen. Daardoor kan er […]

Doggy is een terrastafel die zelf corrigeert, stabiliseert en zelfs wat nivelleert, op de horecamarkt gebracht door de Bright Idea Club.

Deze terrastafel compenseert hoogteverschillen van enkele centimeters, waardoor niveauverschillen op het terras geen problemen meer opleveren. De unieke drukrem, laat draaiing van de poten toe, maar druk op het blad tegen. Daardoor kan er behoorlijk op het blad geleund worden, zonder dat de tafel wiebelt.

De tafel is voorzien van een robuust stalen onderstel zonder breekbare onderdelen, uitgevoerd in zwarte structuur epoxy. Doggy is economisch op te slaan, verschuift licht maar staat meteen stevig, zelfs op grind.

Informatie: Bright Idea Club, Rotterdam, tel. (06) 24 75 22 46 of www.bright-idea.org.

Reageer op dit artikel