nieuws

Pim Haaksman en Jeroen van Oijen op HORECA 2011

Horeca

Pim Haaksman en Jeroen van Oijen zijn aanwezig tijdens de vakbeurs HORECA 2011, die wordt gehouden in Autotron Rosmalen op 14 en 15 november. Verder laat de organisatie weten dat er veel vertrouwde gezichten zijn maar ook nieuwe partijen die het platform voor de lokale horecasector hebben ontdekt.

Pim Haaksman en Jeroen van Oijen op HORECA 2011

Zo is er onder andere De Proefcorner, een speciaal ingericht culinair plein met de laatste innovaties en smaken in het voedingsaanbod. Deelnemende partijen op De Proefcorner zijn onder andere Lamb Weston, De Wild & Gevogelte Groep en Italia4You.

Pim Haaksman neemt op 14 november de beursbezoekers mee op een culinaire ontdekkingsreis middels de demonstratie ‘Amusante Amuses’. Op dinsdag 15 november laat Jeroen van Ooijen van Culiversum de jaren tachtig weer tot leven komen.

Verder is er op HORECA 2011 een bierenplein, waar brouwers en distributeurs zich presenteren. Bezoekers kunnen hier bier proeven van onder andere Duvel Moortgat, Brouwerij Lindemans en Brouwerij Gruut. Op het Horeca- en Kennisplein worden op 14 en 15 november verschillende workshops en lezingen gegeven.

Reageer op dit artikel