nieuws

Algenbestrijder voor tapafvoer

Horeca

Onlangs introduceerde Protap Nederland de preventieve algenbestrijder PROTAP op de horecamarkt. Dit milieuvriendelijke onderhoudsmiddel rekent af met algenvorming door bier- en frisdrankresten in het tapafvoerputje. Dagelijks gebruik ervan voorkomt indringende geuren en verstopping van de tapafvoerleiding. Door PROTAP voor sluitingstijd in het tapafvoergaatje te gieten, kan het de hele nacht inwerken. Het middel is 90% […]

Algenbestrijder voor tapafvoer

Onlangs introduceerde Protap Nederland de preventieve algenbestrijder PROTAP op de horecamarkt. Dit milieuvriendelijke onderhoudsmiddel rekent af met algenvorming door bier- en frisdrankresten in het tapafvoerputje. Dagelijks gebruik ervan voorkomt indringende geuren en verstopping van de tapafvoerleiding. Door PROTAP voor sluitingstijd in het tapafvoergaatje te gieten, kan het de hele nacht inwerken. Het middel is 90% biologisch afbreekbaar en niet agressief.

De gebruiksvriendelijke doseerfles heeft in de hals een doseerkamer van 30 milliliter, waarmee de vloeistof probleemloos in het tapafvoergaatje is te gieten. Verkrijgbaar in een doos, waarin 12 flessen. Een testflacon is te bestellen via onderstaande website.

Informatie: Protap Nederland / Konyn Hygiëne & Veiligheid, Alkmaar, tel. (072) 581 30 59 of www.protap.nl.

Reageer op dit artikel