nieuws

artis opent het zoo-meravond seizoen

Horeca

Dit jaar wordt het ZOOmeravond seizoen, op zaterdag 2 juli, geopend met een ZOOmerdance. Dit Dance Event is toegankelijk voor alle bezoekers van Artis en begint al om 15:00 uur. Artis wordt dan omgetoverd in Latijns Amerikaanse sfeer. Dansen op heerlijke muziek onder het genot van een glas rosé, tapas of gewoon een lekker ijsje. Na 22:00 uur wordt er doorgefeest in de Flamingo Serre waar tot 1.00 uur een afterparty plaatsvindt.

Tijdens de ZOOmeravonden kan er gepicknickt worden. Het Artis Party – en Congrescentrum verzorgt uitgebreide picknickmanden, waarbij men met een glas wijn genieten kan van diverse optredens en uiteraard van alle dieren in het park. In het restaurant “Twee Cheetah’s” kan men à la carte dineren.
Artis is in juli en augustus op de zaterdagavond geopend tot 22:00 uur.

Reageer op dit artikel