nieuws

BeachBrancheBarbecue: warm, druk, gezellig en vooral warm

Horeca

Het zal je maar gebeuren: organiseer je jaarlijks een BeachBrancheBarbecue van naam en faam en dan regent het. Nou, niet als Diederick van Eeden zijn barbecue organiseert. Met temperaturen van 30 graden, een paar honderd collega’s, je eigen vlees op de barbecue en verkoelende drankjes was het goed toeven bij de Beach Company in Scheveningen.

BeachBrancheBarbecue: warm, druk, gezellig en vooral warm

Als debutant had ik mij niet geheel goed voorbereid en was dus ‘vergeten’ een overnachting te boeken. Dat is niet slim als je nog helemaal terug moet naar de Achterhoek. Na een aantal boeiende gesprekken, het schijnt netwerken te heten, droop ik dan ook veel te vroeg af. Terwijl het merendeel van de ruim 300 gasten van Diederick van Eeden nog door BBBQ’den.

Van horen zeggen: het was nog tot erg laat, erg gezellig. Gelukkig hebben we de foto’s nog (voor nog veel meer foto’s: www.photonic.nl):