Boels: sfeercatalogus

Boels: sfeercatalogus

Verhuurbedrijf Boels komt begin september met een nieuw soort catalogus: Ambiente by Boels. Inspelend op de vraag uit de cateringmarkt, maakt de verhuurder een catalogus met indrukwekkende sfeerimpressies. "De catalogus is bedoeld voor de cateraar om mee te nemen naar klanten. In een oogopslag kan de klant dan zien welke sfeer en settings mogelijk zijn", aldus Marloes Lamers van Prographics het reclamebureau dat voor Boels werkt.

Tijdens de hittegolf werden op vijf bijzondere locaties in en rond Eindhoven onder leiding van de creatieve mensen van Oogenlust (inrichting en aankleding van evenementen en beurzen) 18 settings gecreëerd. Marcel van Dijk van Oogenlust koos een aantal bijzondere locaties voor de fotoshoots. Bij de laatste shoot in het nieuwe bad van zwembad de Tongelreep keek FZ een uurtje mee. Meer foto’s en informatie over de nieuwe catalogus van Boels in het nieuwe FZ-magazine.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.