nieuws

Borrelbox

Horeca

Kwekkeboom b.v. introduceert de Borrelbox tijdens de Horeca Vakbeurs Rosmalen van 29 oktober tot en met 1 november. De Borrelbox bestaat uit vier ragouthapjes; een kleine zalmkroket, een Boeuf Bourguignon bitterbal, een exotisch kipballetje en een kleine champignonburger. De baktijd van alle borrelhapjes is drie à vier minuten wanneer ze ontdooid zijn. Zijn de borrelhapjes […]

Borrelbox

Kwekkeboom b.v. introduceert de Borrelbox tijdens de Horeca Vakbeurs Rosmalen van 29 oktober tot en met 1 november. De Borrelbox bestaat uit vier ragouthapjes; een kleine zalmkroket, een Boeuf Bourguignon bitterbal, een exotisch kipballetje en een kleine champignonburger. De baktijd van alle borrelhapjes is drie à vier minuten wanneer ze ontdooid zijn. Zijn de borrelhapjes bevroren dan bedraagt de baktijd vijf à zes minuten bij een vettemperatuur van 180 graden Celsius.

De Kwekkeboom Borrelbox is vanaf 29 oktober verkrijgbaar bij diepvriesgrossiers. De hapjes zijn verpakt in een hersluitbare binnenverpakking waarin vier maal tien stuks à dertig gram zitten. De groothandelprijs per doos bedraagt ongeveer €8,- / ƒ18,-.

‘De doelgroep voor de Borrelbox zijn cateraars en eetcafés. Horecaondernemers kunnen gratis een tafelruiter krijgen om de Borrelbox te promoten. ‘Borrelen in stijl’ kun je de Borrelbox het best omschrijven’, aldus Karen de Leeuw van leverancier Kwekkeboom.

Voor informatie: Kwekkeboom bv, Oostzaan. Tel. (075) 642 91 91. www.kwekkeboom.nl

Reageer op dit artikel