nieuws

Eerste Misset Horeca Tweetup krijgt vervolg

Horeca

De eerste Misset Horeca Tweetup op maandag 2 augustus bracht zo’n twintig enthousiaste horecaprofs op de been. Duidelijk is dat er later dit jaar een tweede meeting van Twitterende horecaprofs gaat komen.

Eerste Misset Horeca Tweetup krijgt vervolg

Een uiteenlopende groep van actieve horecaprofs op het gebied social media verzamelde zich maandagmiddag in het DE Café Bijlmer in Amsterdam om deel te nemen aan de eerste Misset Horeca Tweetup.

Duidelijk was dat er behoefte is aan dergelijke informele meetings om te praten over het gebruik van sociale media in de horeca in het algemeen en Twitter in het bijzonder. Zo werd er onder andere gesproken over het samenstellen van een Twitterteam in een horecaorganisatie, het actief inspelen op vragen over overnachtingsmogelijkheden van Twitteraars en het meer praten over de omgeving van het horecabedrijf.

Daarnaast werd het gebruik van Twittertool besproken. Welke werken wel en welke niet. Om ervaringen over het gebruik van dergelijke tools te bespreken is in de Misset Horeca Group op LinkedIn een oproep geplaatst.

Het is nog niet bekend wanneer en waar de volgende Misset Horeca Tweetup plaatsvindt. Wel is duidelijk dat de deelnemers collectief kenbaar hebben gemaakt enthousiast te zijn over een vervolg.

Aanwezig bij de eerste Misset Horeca Tweetup waren

@robbesseling

@lokaalvictoria

@lokaaldereunie

@jeansstyle

@scanyours_ehosp

@media_en_trends

@renewildeman

@af_bm

@grardie

@lebkov

@onnovanzanten

@hofmancafe

@hermannus

@hansvugtscasa

@franskooyman

@mejuffrouwvic

Coen van Sprang

@jeroenveldkamp

@petergarst

@horeca

Bekijk hier de foto’s van de eerste Tweetup

Reageer op dit artikel