nieuws

Eigen blad voor La Place

Horeca

V&D komt met een eigen magazine over de succesvolle horecaformule La Place. Het blad moet in de loop van volgend jaar verschijnen. Dat meldt Droes Prinsen van Les Halles, de horeca- en fooddivisie van V&D.

Eigen blad voor La Place

Reden van de introductie van het blad is dat de klanten denken dat het eten van La Place uit grote fabrieken komt. In het nieuwe blad wordt uitgelegd waar de grondstoffen vandaan komen en hoe vers het allemaal wel niet is, aldus Prinsen in Misset Horeca. Het nieuwe magazine verschijnt vier keer per jaar in een oplage van één miljoen bij alle La Place-verkooppunten in ons land.

Prinsen meldde de komst van het blad tijdens de opening van La Place Mangerie in Arnhem. De Mangerie is V&D’s nieuwste wapen in de strijd met supermarkten en traiteurs. De zaak biedt 24 soorten salades aan en heeft een beperkt aanbod aan vlees. De Mangerie speelt zo in op de sterke gezondheidstrend.

Reageer op dit artikel