nieuws

Engelse halal fastfoodformule start in Nederland

Horeca

De 29 vestigingen tellende Engelse formule Chicken Cottage heeft de oversteek naar het vasteland van Europa gemaakt.

Engelse halal fastfoodformule start in Nederland

Op de foto de eerste zaak die de hardfranchiseketen begin juli aan de Leidse Steenstraat opende. Thair Feely (foto), verantwoordelijk voor de Europese uitbreiding, heeft vertrouwen in het welslagen van de formule. ‘We zijn de eerste keten die alléén maar halal bereide kipproducten en hamburgers verkoopt. Daarmee zijn wij uniek.’ Feely verwacht in november een tweede zaak te openen in Amsterdam. ‘We hebben een locatie met 400 zitplaatsen op het oog.’ Vanaf februari 2002 wil Feely de formule verder uitbouwen met behulp van franchisenemers.

Reageer op dit artikel