nieuws

FZ Brancheborrel: inschrijven voor Regardz in Zwolle!

Horeca

Het is weer borreltijd. De vierde FZ Brancheborrel van dit jaar is op 23 oktober in Regardz Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle. Dankzij ons nieuwe aanmeldsysteem bent u verzekerd van interessante netwerkers en borrelaars. De uitnodigingen zijn vrijdagmiddag de deur uit gegaan. Dus meldt u nu aan via de speciale Brancheborrelsite.

FZ Brancheborrel: inschrijven voor Regardz in Zwolle!

De vierde FZ Brancheborrel is dé gelegenheid om kennis te maken met de volledig gerenoveerde Grote Zaalvan het Zwolse zalencomplex. Laat u tijdens de FZ Brancheborrel compleet verrassen door het gerestylede interieur van de sociëteit. Speciaal voor Regardz is een uniek kleurenpallet ontworpen. Bekijkt u al borrelend en netwerkend vanuit de nieuwe comfortabele stoelen de spectaculaire led-verlichting, het nieuwe digitale geluidssysteem en de nieuwe airconditioning.

Nieuwsgierig en zin in een borrel? Meldt u dan nu aan, wij zorgen voor het spektakel.

Tot ziens bij Regardz in Zwolle!

Reageer op dit artikel