nieuws

IJsblokjesmachine met grote capaciteit

Horeca

De N201M ijsblokjesmachine is nieuw van Cooling Equipment. Deze ijsblokjesmachine produceert 220 kilo per 24 uur, ofwel 15.000 ijsblokjes per etmaal. Er is ook nog een bunker bij te leveren met een opslagcapaciteit van 150 of 210 kilo ijsblokjes. Bovendien is de machine uitgerust met diverse ingebouwde veiligheidsaspecten. Wanneer de omgeving- of watertemperatuur te hoog […]

De N201M ijsblokjesmachine is nieuw van Cooling Equipment. Deze ijsblokjesmachine produceert 220 kilo per 24 uur, ofwel 15.000 ijsblokjes per etmaal. Er is ook nog een bunker bij te leveren met een opslagcapaciteit van 150 of 210 kilo ijsblokjes. Bovendien is de machine uitgerust met diverse ingebouwde veiligheidsaspecten. Wanneer de omgeving- of watertemperatuur te hoog zijn, er geen watertoevoer is, de bunker vol is en/of er een te hoge verdampingstemperatuur is geeft de machine een veiligheidsignaal af.

De ijsblokjes zijn op verzoek in twee afmetingen te leveren. Adressen van de Icematic Select Dealers of meer gegevens over de ijsblokjesmachine is op te vragen via onderstaand telefoonnummer.

Informatie: Cooling Equipment Nederland, Kampen, tel. (038) 332 88 44.

Reageer op dit artikel