nieuws

Importeur voor 24-smaken systeem

Horeca

Cafetariahouder Floor Haasnoot uit Katwijk had verleden jaar november in Snackkoerier de primeur met het 24-smakensysteem voor softijs van het Canadese Wadden Systems Inc.

Importeur voor 24-smaken systeem

Door het artikel kwam horecagroothandel Bouhof uit Beverwijk in contact met Wadden. ‘We gaan als importeur dit systeem nu actief in de markt zetten’, vertelt Ben Bouhof (rechts). Op de foto is te zien dat de smaakstoffen met een blender aan het ijs of de milkshake worden toegevoegd. Daarna wordt het ijs in een hoorntje getapt. Robert Slag (links) van snackbar ‘Het Plein’ in Zandvoort is goed te spreken over het concept. ‘Doordat we nu 24 smaken ijs hebben komen er extra klanten in de cafetaria. Dat levert me tot nu toe een aanmerkelijk hogere ijsomzet op dan verleden jaar.’

Reageer op dit artikel