nieuws

Koffieglas

Horeca

Elk halfjaar komt er een nieuw tafelkaartje uit met een ander koffierecept. Latte Macchiato, een exclusieve Italiaanse koffie, opent de reeks.Voor deze Italiaanse variant op de cappuccino is het volgende nodig: een derde deel espresso, een derde deel warme melk en een derde deel melkschuim. Schenk eerst de warme melk in het glas. Schep dan […]

Koffieglas

Elk halfjaar komt er een nieuw tafelkaartje uit met een ander koffierecept. Latte Macchiato, een exclusieve Italiaanse koffie, opent de reeks.
Voor deze Italiaanse variant op de cappuccino is het volgende nodig: een derde deel espresso, een derde deel warme melk en een derde deel melkschuim. Schenk eerst de warme melk in het glas. Schep dan het melkschuim erop. Voeg dan voorzichtig de espresso toe en er ontstaan drie lagen: onderin de warme melk, dan de espresso en bovenop het melkschuim.

Voor informatie: Peeze, Arnhem. Tel. (026) 362 24 22. www.peeze.nl.

Reageer op dit artikel