nieuws

Kunstenaars pakken traditionele fruitautomaat aan

Horeca

Jonge gasten zijn niet bekend genoeg met de traditionele zwarte fruitautomaten in de horeca. Daar moet verandering in komen, vindt automatenleverancier JVH gaming. Het bedrijf start een wedstrijd om de fruitautomaat op een spraakmakende manier op te turnen.

Kunstenaars pakken traditionele fruitautomaat aan

Pimp my slot: jonge vormgevers nemen traditionele fruitautomaat onder handen. Het persbericht van marktleider JVH Gaming biedt geen ruimte voor twijfel. Jonge vormgevers en kunstenaars mogen zonder enige barrière de fruitautomaat onder handen nemen. Een en ander is in een wedstrijd gegoten, waarbij de winnaar een cheque van 1000 euro krijgt uitgereikt.

JVH gaming schakelde voor de wedstrijd de aan de Design Academy in Eindhoven afgestudeerde Annelies Hermsen in. Hermsen selecteerde op haar beurt twintig personen met een creatieve of technische achtergrond. De deelnemers krijgen een traditionele kansspelenautomaat aangeleverd, die ze een geheel eigen gezicht mogen geven. De wedstrijd telt slechts één regel: er is geen regel.

En dat betekent ongetwijfeld een prachtige hoeveelheid aan opvallende fruitautomaten. De beste creaties worden gepresenteerd tijdens Bar:nl op 11 en 12 april in de Convention Factory in Amsterdam. De jury bestaat uit industrieel ontwerpster Annelies Hermsen, spelontwikkelaar Jurriaan Knol, directeur Hans van Osch van JVH en Godfried van der Lugt, directeur van Theme:nl, de drijvende kracht achter Bar:nl.

Reageer op dit artikel