nieuws

Luciano’s is beste ijssalon

Horeca

IJssalon Luciano’s uit Wassenaar mag zich een jaar lang de beste ijssalon van Nederland noemen. Tijdens een zinderende finale op de beurs IJsvak te Amsterdam kwam de ijssalon van Luc Blok als beste uit de bus in het totaalklassement van de vakwedstrijden de Gouden IJsspatel en de Gouden IJscoupe.

Luciano’s is beste ijssalon

Winnaar Luc Blok van IJssalon Luciano’s is dolgelukkig dat hij heeft gewonnen: “IJssalon Luciano’s is vlakbij het huis van het kroonprinselijk paar in Wassenaar gelegen. Nu ik voor de tweede keer gewonnen heb, hoop ik dat ze ons eens een bezoekje komen brengen om van onze heerlijke ijscoupes te proeven.”

Luciano’s IJssalon is sinds 1997 gevestigd in Wassenaar. De eigenaren van deze ijssalon, Luc en Angelique Blok, ventte eerst veertien jaar met ijskarren alvorens ze de stap zette naar een permanente behuizing. Binnen vier jaar hebben zij zich op de ijscokaart van Nederland gezet, getuige de hoge notering in de Quote eetgids. In de IENS Independent staat de ijssalon vermeld als beste in de regio Haaglanden.

Luc Blok deed afgelopen zondag ook mee aan de kick-off van de IJsvak 2006 en werd toen winnaar van ‘Icing with the Stars’. Een uniek evenement waar top-ijsbereiders samen met een bekende Nederlander een bijzondere ijscreatie maakten van Morelia-ijs. De opbrengst van de actie met Morelia-ijs komt ten goede aan SOS kinderdorpen.

Reageer op dit artikel