nieuws

Lunch4Kids: nu ook warm eten schoolkinderen

Horeca

Schoolcatering is een hot item. Letterlijk, als je het Lunch4Kids vraagt. Dat serveert nu ook warme maaltijden aan schoolgaande kinderen. Een kinderdagverblijf in Almere heeft de primeur.

Lunch4Kids: nu ook warm eten schoolkinderen

Lunch4Kids start deze week met het leveren van warme maaltijden speciaal voor kinderen op de buitenschoolse opvang. Dit initiatief volgt op hetgeen waarmee het concept groot is geworden; het leveren en verzorgen van lekkere en gezonde lunches voor kinderen die tussen de middag overblijven op school. De kinderen bij de buitenschoolse opvang van Kinderdagpaleis La Luna uit Almere hebben de primeur van (koel)verse warme maaltijden.

Lunch4Kids verzorgt samen met diverse professionele partners (koel)verse maaltijden die in samenspraak met de buitenschoolse opvang worden samengesteld in een weekmenu. De maaltijden worden geportioneerd aangeleverd door de firma Eetgemak. Door de inzet van een speciaal door F1rstcool ontwikkeld mobiel meubel zijn de maaltijden eenvoudig en snel te bereiden. ‘Voor een zeer scherpe prijs eten de kinderen zo gegarandeerd elke dag verantwoord, lekker en gezond’, aldus Lunch4Kids’ Peter Veldhuizen.

Lunch4Kids startte in 2005 als particulier, ongesubsidieerd concept voor verstrekking van lunchboxjes aan basisscholen. Kinderen worden spelenderwijs bewust gemaakt dat ‘gezond eten ook lekker en leuk kan zijn’. Ouders kiezen uit een gezond assortiment die producten die de kinderen lusten en Lunch4Kids levert de boxjes dagelijks, gekoeld en op naam op de school af.

Reageer op dit artikel