nieuws

Nieuw restaurant voor tieneridool

Horeca

De Amerikaanse popster Justin Timberlake breidt zijn horeca-imperium uit. De succesvolle zanger begint een nieuwe Italiaans restaurant in het centrum van de miljoenenstad New York.

Nieuw restaurant voor tieneridool

Dat meldt de sterrensite Teen Hollywood. Timberlake werkt bij het nieuwe restaurant nauw samen met Eytan Sugerman, waarmee hij samen al het populaire restaurant Chi in Los Angeles runt. Verder is de ‘celebrity chef’ Mario Curko betrokken bij de nieuwe zaak. De eetgelegenheid in New York gaat Destino heten.

Het komt steeds vaker voor dat popsterren horecazaken runnen. Onlangs werd bekend dat de tv-sterren George Clooney en Brad Pitt een hotel beginnen in Las Vegas. Ook de bekende Amerikaanse rapper Diddy bracht recent naar buiten een restaurant te willen bezitten.

Justin Timberlake kwam eerder in het horecanieuws vanwege zijn werk voor McDonald’s. De fastfoodgigant schakelde het tieneridool twee jaar geleden in voor de reusachtige campagne I’m Lovin’ It. Timberlake zong diverse commercials in voor de fastfoodreus.

Reageer op dit artikel