nieuws

Oliver geeft kookles via mobieltjes

Horeca

Jamie Oliver heeft een nieuw medium gevonden om zijn tienduizenden fans te bereiken. De bekende kok geeft binnenkort aankoop- en kooktips via de mobiele telefoon. Oliver werkt hierbij samen met mobiele telefoongigant Vodafone.

Oliver geeft kookles via mobieltjes

‘Wanneer je in de rij voor de bus staat of in een supermarkt loopt en inspiratie kunt gebruiken, dan ben ik binnen handbereik om je te helpen’, aldus de bekende Britse kok Oliver over het nieuwe systeem.

Vodafone biedt meer dan honderden recepten aan via de mobiele telefoon. Om een filmpje te bekijken betaalt de gebruiker 1,15 euro. Om het recepten, behorend bij het filmpje, te bekijken wordt nogmaals 1,15 euro in rekening gebracht. De clips van Oliver zijn opgenomen in de Verenigde Staten.

Reageer op dit artikel