nieuws

Omelet

Horeca

Davigel heeft weer twee nieuwe vriesvers producten. De eerste is de Omelet Naturel. Deze is luchtig en constant van smaak en kwaliteit. De omelet heeft een ambachtelijke uitstraling met een hoog convenience-niveau, met alle HACCP-voordelen die daarbij horen. De omelet is zowel in de (combi-)oven als magnetron te bereiden. De portiegrootte is negentig gram. De […]

Omelet

Davigel heeft weer twee nieuwe vriesvers producten. De eerste is de Omelet Naturel. Deze is luchtig en constant van smaak en kwaliteit. De omelet heeft een ambachtelijke uitstraling met een hoog convenience-niveau, met alle HACCP-voordelen die daarbij horen. De omelet is zowel in de (combi-)oven als magnetron te bereiden. De portiegrootte is negentig gram. De productgroep vis heeft er ook een nieuw product bij, namelijk de Zalm Superieur.

Een luxe zalm in een frisse bijpassende saus, omhuld door een panade. Door de saus heeft de zalm een unieke smaak. Davigel vriesversproducten zijn speciaal ontwikkeld voor de professionele grootkeuken. Alle producten zijn nauwkeurig op gewicht gesorteerd, losgevroren en met een vast aantal verpakt in dozen variërend van vier tot vijf kilogram. Info: 020 5699409