nieuws

Prijswinnaars Misset Horeca Culi Talk bekend

Horeca

Robbin van der Werken, Renata Boes en Han Hidalgo zijn in de prijzen gevallen bij Misset Horeca. Zij krijgen een door Jonnie Boer, Paul van de Bunt en Jacob Jan Boerma gesigneerd boek Naakte Chefs. Dit na het insturen van vragen bij de eerste online interactieve talkshow, Misset Horeca Culi Talk.

Prijswinnaars Misset Horeca Culi Talk bekend

Vooraf en tijdens de live uitzending van Misset Horeca Culi Talk konden vragen worden ingestuurd voor de tafelgasten. Via e-mail en Twitter werden zo’n dertig vragen gesteld. Uit dat aantal heeft de redactie ad random drie vragenstellers gekozen. Zij krijgen alleen een exemplaar van Naakte Chefs, gesigneerd door de aanwezige topkoks.

Misset Horeca Culi Talk werd op maandag 13 december gehouden door Misset Horeca in samenwerking met Crystal Park New Media uit Brummen. De opnames vonden plaats in de kookstudio van sterrestaurant ’t Schulten Hues in Zutphen.