nieuws

Satellietbeelden hotels bij Bookings

Horeca

De nieuwe, succesvolle dienst van internettopper Google, Google Earth, biedt grote mogelijkheden voor hoteliers. Reserveringssite Bookings.net meldt hotelinformatie te bieden bij satellietbeelden van de internetdienst.

Satellietbeelden hotels bij Bookings

Gasten kunnen met de satellietbeelden van Google Earth zien waar in Europa een hotel zich bevindt in relatie tot de omgeving. Op deze manier is prima zichtbaar hoe de ligging van het hotel is ten opzichte van bijvoorbeeld het centrum en het strand. Ook kunnen gasten zo controleren hoe groot het zwembad bij het hotel is.

Ceo Stef Norden van Priceline Europa, eigenaar van Bookings.net, zegt dat de dienst een prima service is voor klanten. ‘Bookings is voortdurend bezig de website zo gebruiksvriendelijk en innovatief mogelijk te maken. Deze toepassing is een leuke service voor onze klanten. Met gemak vliegt u vanuit de ruimte tot straatniveau om zo uw hotel uit te zoeken’, aldus Norden.

Bookings heeft haar hotels op Google Earth geplaatst samen met de beoordelingen van gasten die via Bookings een hotel hebben geboekt. De dienst Google Earth is gratis te downloaden via http://earth.google.com. Verder maakt Bookings bekend dat het systemen heeft geïntegreerd met NH Hotels. Hiermee wordt het mogelijk dat NH Hotels automatische hun informatie over tarieven en beschikbaarheid naar Bookings kunnen sturen. Bookings kan zo reserveringen genereren voor deze hotels.

Reageer op dit artikel