nieuws

Snel koken in de waterfriteuse

Horeca

Volgens de leverancier wordt in Italië de waterfriteuse al jarenlang gebruikt voor het koken van groenten en pasta. Het apparaat is niet alleen geschikt voor het snel koken of verwarmen van groente, rijst, pasta en vis, maar is ook ideaal voor het snel verwarmen van vacuumverpakte gerechten. ‘Het verwarmen van de producten gaat vaak sneller […]

Snel koken in de waterfriteuse

Volgens de leverancier wordt in Italië de waterfriteuse al jarenlang gebruikt voor het koken van groenten en pasta. Het apparaat is niet alleen geschikt voor het snel koken of verwarmen van groente, rijst, pasta en vis, maar is ook ideaal voor het snel verwarmen van vacuumverpakte gerechten. ‘Het verwarmen van de producten gaat vaak sneller dan in een combi-steamer, door de directe contactwarmte’, aldus Hakvoort. De apparaten zijn zowel in gas als in elektra leverbaar.

Geïnteresseerd? Bel voor meer informatie naar Hakvoort Horeca in Emmeloord (0527) 63 56 35.

Reageer op dit artikel