nieuws

Stille schrobber

Horeca

De kleine en handzame machine is inzetbaar in hotels, restaurants, grootkeukens, kantines en supermarkten. Volgens de leverancier brengt hij weinig geluid voort; dat maakt hem geschikt voor gebruik in ruimtes waar mensen aanwezig zijn.Door de compacte bouw, de werkbreedte is 38 cm, is de machine handelbaar en eenvoudig op te ruimen. De DEC 380 is […]

Stille schrobber

De kleine en handzame machine is inzetbaar in hotels, restaurants, grootkeukens, kantines en supermarkten. Volgens de leverancier brengt hij weinig geluid voort; dat maakt hem geschikt voor gebruik in ruimtes waar mensen aanwezig zijn.
Door de compacte bouw, de werkbreedte is 38 cm, is de machine handelbaar en eenvoudig op te ruimen. De DEC 380 is gebouwd op een stalen frame. De inhoud van de schoonwatertank is 18 liter, die van de vuilwatertank 15 liter. De adviesprijs voor de eindgebruiker is ƒ3.695,-, maar de introductieprijs (tot 1 juli) is ƒ2.995,- excl. BTW en verkoop vanaf magazijn in Leiden.
Voor informatie: Remasystems/Cleanstore, Leiden. Tel. (071) 523 37 44.