nieuws

Stroperige glace

Horeca

Blaze, ‘the first balsamic glaze’ is een glace gemaakt van aceto balsamico. Deze balsamico is door een nauwkeurig gecontroleerd proces ingekookt en verkrijgt daardoor een zeer geconcentreerde smaak. Hierdoor is het product zo stroperig geworden, dat het tevens geschikt is als smaakvolle decoratie, bijvoorbeeld op carpaccio of gamba’s. De geconcentreerde vorm leent zich ook voor […]

Stroperige glace

Blaze, ‘the first balsamic glaze’ is een glace gemaakt van aceto balsamico. Deze balsamico is door een nauwkeurig gecontroleerd proces ingekookt en verkrijgt daardoor een zeer geconcentreerde smaak. Hierdoor is het product zo stroperig geworden, dat het tevens geschikt is als smaakvolle decoratie, bijvoorbeeld op carpaccio of gamba’s. De geconcentreerde vorm leent zich ook voor de verwerking in sauzen, dressings en marinades.Blaze zit in een spuitfles (38 cl) met doseerdop en is per zes flessen verpakt in een doos.
Voor informatie: Van den Berg, Oosterhout. Tel. (0162) 47 61 61.

Reageer op dit artikel