nieuws

Tafelaankleding

Horeca

Hopa Disposables heeft voor de kerstdagen een breed assortiment kerstartikelen samengesteld. Zo is er de uitgebreide collectie disposable tafelaankleding van Georgia Pacific met ’t nieuwe dessin Candleholder Red. Nieuw van Duni is het dessin Shalimar, in verschillende kleuren. Ook biedt de Amsterdamse firma kaarsen, koffiebekers, creamers, suikersticks, poedersuiker en koekjes, allemaal voorzien van kerstdessins.Voor informatie: […]

Tafelaankleding

Hopa Disposables heeft voor de kerstdagen een breed assortiment kerstartikelen samengesteld. Zo is er de uitgebreide collectie disposable tafelaankleding van Georgia Pacific met ’t nieuwe dessin Candleholder Red. Nieuw van Duni is het dessin Shalimar, in verschillende kleuren. Ook biedt de Amsterdamse firma kaarsen, koffiebekers, creamers, suikersticks, poedersuiker en koekjes, allemaal voorzien van kerstdessins.
Voor informatie: Hopa Disposables, Amsterdam. Tel. (020) 409 72 49.

Reageer op dit artikel