nieuws

The Westin richt zich op kids

Horeca

Het in financiële problemen verkerende hotel The Westin in Rotterdam gaat zich meer richten op gezinnen. Het zakenhotel heeft de Westin Kids Club geïntroduceerd, een assortiment van services gericht op kinderen en hun ouders.

The Westin richt zich op kids

Volgens Raoul Grobben, junior salesmanager, staat de introductie van het kinderassortiment los van de jongste berichten over financiële problemen van het hotel. ‘De Westen Kids Club stond al in de planning. Wel hebben we even met het naar buiten brengen van de introductie gewacht, tot na de berichten over problemen’, aldus Grobben.

De Kids Club houdt onder andere in dat kinderen een ‘Westin Discovery Bag’ ontvangen, gevuld met wereldkaart, kleurplaat, krijtjes en een drinkbeker. Voor jonge kinderen is er de ‘Enfant Kid Set’. Hierin zit onder meer een badeendje, veiligheidsplaatjes voor stopcontacten, een nachtlampje, pleisters en zalfjes. Ook is er het speciale Kids Club Menu dat verantwoorde voeding beidt.

Reageer op dit artikel