nieuws

Thuis in schotels

Horeca

Met het oog op de komende feestdagen organiseert Fano werom een vijftal workshops Professioneel Salades Opmaken. Deze workshops worden gehouden op de volgende data/locaties: 5 november in Wageningen, 12 november in Tilburg, 19 november in Groningen, 26 november in Den Haag en 3 december nog een keer in Wageningen. Bent u geïnteresseerd in deze workshops, […]

Thuis in schotels

Met het oog op de komende feestdagen organiseert Fano werom een vijftal workshops Professioneel Salades Opmaken. Deze workshops worden gehouden op de volgende data/locaties: 5 november in Wageningen, 12 november in Tilburg, 19 november in Groningen, 26 november in Den Haag en 3 december nog een keer in Wageningen. Bent u geïnteresseerd in deze workshops, dan kunt u zich aanmelden door het opsturen van 3 actiezegels die u vindt op alle verpakkingen van de Fano Schapsalades 1000 gram en de emmertjes aardappelhoudende salades.
Informatie: FanoFineFood BV, Oosterwolde, tel. (0516) 56 88 99 of www.fano.com

Reageer op dit artikel