nieuws

Thuisblijversarrangement WK in trek

Horeca

In ‘klein Zuid-Afrika’op de Veluwe loopt het storm. Kasteel de Engelenburg profiteert van de belangstelling voor hun ‘Zuid-Afrika op de Veluwe’-arrangement.

Thuisblijversarrangement WK in trek

Volgens eigenaar Johan Agricola loopt het storm. ‘Mensen realiseren zich waarschijnlijk ook dat het nu winter is in Zuid-Afrika en dat je dus voor de lange, zwoele zomeravonden, gewoon in Nederland moet zijn. In Brummen om precies te zijn.’

Het arrangement bestaat uit overnachten in het Kaapse Huis op het kasteel, wijn proeven op het landgoed en drie wijnroutes door de achterhoek.

De eigenaars van kasteel Engelenburg werkten zes jaar in het vijfsterrenhotel ‘The Lord Charles’ in de Zuid-Afrikaanse Kaapstreek. In hun kasteel op de Veluwe zijn veel van die invloeden terug te vinden: ze serveren veel verschillende Zuid-Afrikaanse wijnen en inspiratie voor de inrichting van de hotelkamers werd opgedaan in Zuid-Afrika.

Reageer op dit artikel