nieuws

Vakblad Horeca Entree verkocht

Horeca

Standex Periodieken, uitgever van onder meer het horecavakblad Horeca Entree, heeft zijn activiteiten verkocht aan B+B Vakmedianet, een nieuwe uitgever van voormalig VNU-manager Ruud Bakker.

Vakblad Horeca Entree verkocht

Met de overname wil het management een basis leggen voor snelle groei in print en online. Op 8 januari zal zowel de nieuwe Horeca Entree in print als Horeca Entree Online gelanceerd worden, meldt de huidige website van Horeca Entree.

Op de site is te lezen dat het blad zich nog meer gaat richten op de bedrijfsvoering van horecaondernemers. Daarvoor zijn partnerships gesloten met onder andere Koninklijk Horeca Nederland (KHN), het bedrijfschap Horeca & Catering en HTC Horeca & Catering Adviescentrum.

Het personeel van Horeca Entree verhuist mee van het in Veenendaal gevestigde Standex Periodieken naar B+B Vakmedianet. Hoofdredacteur van Horeca Entree is Marjon Prummel.

Reageer op dit artikel